Du kan ta bort en arbetsgrupp som inte längre ska användas.
- Öppna Systeminställningar och gå till Grundregister > Arbetsgrupper.
- Välj arbetsgruppen.
- Klicka på Ta bort.
- Bekräfta för att ta bort arbetsgruppen.
Bra att veta: Kontrollera hur arbetsgruppen används innan den tas bort, så att berörda användare eller arbetsflöden inte påverkas oväntat.