Du kan ta bort kopplingen mellan en användare och ett arbetsschema utan att ta bort själva arbetsschemat.
- Öppna Systeminställningar och gå till Grundregister > Användare.
- Öppna den aktuella användaren.
- Öppna hanteringen för fältet Arbetsschema under fliken Info.
- Markera arbetsschemat som ska kopplas bort.
- Klicka på Ta bort.
- Bekräfta för att ta bort kopplingen.
- Kontrollera vilket arbetsschema som är markerat som aktivt.
- Klicka på Klar.
Markera Visa historik om du även vill se användarens tidigare kopplingar.