Visma LevFakt 2.2.0

För att få hjälp med denna uppdatering, vänligen ta kontakt med solutions@erisma.se.
Vill man göra uppdateringen själv, vänligen se Installations/Uppdaterings instruktioner

Denna uppgraderingen kräver minst version 6.3.0 av Mobigo.

Tillgänglig: 2018-05-22

Nyheter:
  • Man kan nu ställa in hur lång bak i tiden man ska läsa in leverantörsfakturor från Visma
Buggfixar:
  • Fältet “Konton att läsa in från” var felaktigt markerat som obligatoriskt. Detta är nu åtgärdat
  • Åtgårdat problem med att Mobigo Mobile slutade fungera efter aktivering av Visma LevFakt-modulen.