Visma LevFakt 1.2.0

För att få hjälp med denna uppdatering, vänligen ta kontakt med konsult hos Erisma.
Vill man göra uppdateringen själv, vänligen se Installations/Uppdaterings instruktioner

Denna uppgraderingen kräver minst version 4.10.0 av Mobigo Desktop samt version 2014.02 av Visma Administration.

Tillgänglig: 2014-11-19

Nyheter
  • Automatisk inläsning till aktivt uppdrag – Lagt till stöd för att läsa in på det uppdraget som är aktivt om alla andra uppdrag på projektet är arkiverade.