Visma Administration 5.2.0

Installation/Uppdatering av Visma Administration

För att installera/uppdatera Visma Administration-modulen på eran server se: Installera/Uppdatera tilläggsmoduler

Denna uppgraderingen kräver minst version 7.0.4 av Mobigo Desktop.

Tillgänglig: 2019-06-19

Nyheter:
  • Vi bundlar numera inte med adk.dll. Vi använder oss av den version som följer med Visma Administration alternativt Integrationsklienten.
  • Vi har plockat bort installationsguiden vid installation då den inte fyller någon funktion i nya desktop.
Buggfixar:
  • Finjusterat rubriker för sökvägar till Visma Administration.
  • Ändrat texter som refererade till gamla namnet SPCS.
  • Åtgärdat problem som kunde uppstå vid export till Visma Administration 500.
  • Förtydligat felmeddelande sökvägen till företagskatalogen var felaktig.