Visma Administration 5.1.0

Installation/Uppdatering av Visma Administration

För att installera/uppdatera Visma Administration-modulen på eran server se: Installera/Uppdatera tilläggsmoduler

Denna uppgraderingen kräver minst version 6.0.0 av Mobigo Desktop samt version 2016.0 av Visma Administration.

Tillgänglig: 2018-05-28

Nyheter:
  • Om en kund är markerad som inaktiv Visma så arkiveras den nu i Mobigo
  • Visma hanterar filen adk.dll på ett helt annat sätt från och med version 2017.1. Det är nu åtgärdat i Mobigo
  • Lagt till stöd för fälten “Fastighets-/lägenhetsbeteckning” samt “Bostadsrättsföreningens orgnr” på Kund i Visma vid kundsynkronisering.
Buggfixar:
  • Åtgärdat problem med att skräptecken ibland kom med på orderraderna vid export att uppdrag.
  • Åtgärdat problem med skapandet av artiklar efter att Visma uppdaterat sitt API.