Visma Administration 4.6.0

Installation/Uppdatering av Visma Administration

För att installera/uppdatera Visma Administration-modulen på eran server se: Installera/Uppdatera tilläggsmoduler

Denna uppgraderingen kräver minst version 4.10.0 av Mobigo Desktop samt version 2014.02 av Visma Administration.

Tillgänglig: 2014-10-14

Nyheter:
  • Koppla resultatenhet på kunder – Vi har lagt till möjligheten att koppla mot fältet resultatenhet på kunder i Visma Administration.
  • Möjlighet att skapa projekt i Visma Administration med hjälp av script – Öppnat för möjligheten att skriva verktyg som kan skapa projekt i SPCS utan att användaren behöver fylla i uppgifter via dialog.