Visma Administration 4.5.3

Installation/Uppdatering av Visma Administration

För att installera/uppdatera Visma Administration-modulen på eran server se: Installera/Uppdatera tilläggsmoduler

Denna uppgraderingen kräver minst version 4.8.0 av Mobigo Desktop samt version 2014.01 av Visma Administration.

Tillgänglig: 2014-06-16

Nyheter:
  • Ny Visma-version – Koppling mot Visma-administration 2014.01.
  • Artikelbenämning – Efter att Visma ändrat fältlängden på artikelbenämning tillåter Mobigo nu upp till 60 st tecken vid skapande av artiklar i Visma.
Buggfixar:
  • Enhet saknas – Åtgärdat bugg som gjorde att man ej fick exportera material/tid-rader som saknade enhet.