Visma Administration 4.10.0

Installation/Uppdatering av Visma Administration

För att installera/uppdatera Visma Administration-modulen på eran server se: Installera/Uppdatera tilläggsmoduler

Denna uppgraderingen kräver minst version 5.1.5 av Mobigo Desktop samt version 2016.0 av Visma Administration.

Tillgänglig: 2016-06-07

Nyheter:
  • Export till befintlig order/faktura – Man kan nu välja att uppdatera order-/fakturahuvudet vid export till befintlig order/faktura.
  • Koppla mot kommentar – Vi har lagt till möjligheten att koppla mot kommentarsfältet på order/faktura i Visma.
  • Order levererad – Man kan nu även vid export av uppdrag sätta ordern till levererad.
  • Buggfixar:
  • Rabatt i kr – Angiven rabatt i kr på Order i Mobigo per enhet blir nu korrekt i Visma.