Microsoft Exchange-modulen 2.1.0

För att installera/uppdatera Microsoft Exchange-modulen på eran server se: Installera/Uppdatera tilläggsmoduler

Denna uppgraderingen kräver minst version 5.0.0 av Mobigo Desktop.

Tänk på att denna uppdatering kräver att du konfigurerar ditt Exchange för delegate åtkomst. Se instruktionerna här för vidare information.

Tillgänglig: 2015-07-06

Nyheter:
  • Kontohantering – Modulen använder sig nu istället av Delegate Access eller folder permissions så att varje användare slipper uppge sitt Exchange lösenord. Läs mer om hur du aktiverar funktionen här.