Kyl-modul 7.3.1

OBS! Denna uppgraderingen kräver Mobigo 7.3.0 samt Dynamisk Checklistutskrift 7.3.0

Tillgänglig: 2020-02-10

Buggfix
  • Åtgärdat problem med att årsrapporten varnade för ej genomförda läcksökningar i framtiden.
  • Åtgärdat problem med att årsrapporten varnade för ej genomförda läcksökningar som var gjorda exakt 12 månader efter
  • Åtgärdat så att “Nästa periodiska kontroll enl. CO2(e)” tar hänsyn till både periodiserad kontroll och installation.