Kundportalen 4.1.0

Installera/uppdatera Kundportalen

För att installera/uppdatera kundportalen på eran webserver, se här: Installera/Uppdatera tilläggsmoduler

Denna uppdatering är beroende av version 7.0.0 av Mobigo Desktop.

Tillgänglig: 2019-08-19

Nyheter
  • Nu kan man konfigurera bort objektsnivåer vid registrering av uppdrag utan att skriva extension.
  • Bättre möjlighet att konfigurera anpassade inloggningstyper, som till exempel inloggning med QR-kod.
  • Nu går det att se och söka bland uppdrag och dokument på objektsfliken.
  • Uppdrag som skapas i kundportalen kan nu identifieras med ett gömt extrafält som ligger på uppdragen.
  • Nu ser man en lista på bifogade dokument/bilder när man innan man skapar ett uppdrag.
  • Nu kan man styra behörigheter i nya Mobigo desktop med hjälp av kommandon.
Buggfixar
  • Förtydligat användandet av listan av portalanvändare i verktyget “Hantera behörigheter”.
  • Förtydligat användandet av listan och sökning vid hantering av portalanvändare.
  • Åtgärdat problem med Task_OnBeforeNew-event
  • Åtgärdat problem att autopopulering av kund vid registrering av uppdrag.
  • Åtgårdat problem med att man inte kunde skapa uppdrag om man bifogade stora bilder.
  • Förtydligat vad som är lösenordet i återställningsmail.