Kundportalen 3.3.3

Installera/uppdatera Kundportalen

För att installera/uppdatera kundportalen på eran webserver, se här: Installera/Uppdatera tilläggsmoduler

Denna uppdatering är beroende av version 6.6.0 av Mobigo Desktop.

Tillgänglig: 2019-02-06

Buggfixar
  • Korrigerat hanteringen när man använder egna namn på extrafält
  • Korrigerat visning av antal sidor efter filtrering av dokument via extension
  • Fixat en bugg där länkar kunde indikera att det fanns innehåll som filtrerats bort med hjälp av en extension
  • Korrigerat översättning för “sök” till respektive språk