Kundportalen 3.3.0

Installera/uppdatera Kundportalen

För att installera/uppdatera kundportalen på eran webserver, se här: Installera/Uppdatera tilläggsmoduler

Denna uppdatering är beroende av version 6.6.0 av Mobigo Desktop.

Tillgänglig: 2018-11-14

Nyheter
  • Stöd för Mobigo 6.6.0
  • Nu finns möjligheten att söka fram objekt när man skapar ett uppdrag. Sökning sker även i fria fält på objekten
  • Nu visas snabbvalslistor som är uppsatta för fria fält på uppdrag. Det går även att söka om man har många listval
  • Nu visas det i uppdragets logg att uppdraget skapades i kundportalen
  • Fältet för Kontaktperson på uppdrag hämtas nu från kontaktpersoner på kunden och presenteras som ett listaval
Buggfixar
  • Löst problem med att dokumentlistan inte tog hänsyn till behörigheter
  • Åtgärdat problem med att standardsorteringen på listor ibland inte var A-Ö
  • Flyttat länken för att återställa lösenord på inloggningssidan