Kundportalen 3.1.1

Installera/uppdatera Kundportalen

För att installera/uppdatera kundportalen på eran webserver, se här: Installera/Uppdatera tilläggsmoduler

Denna uppdatering är beroende av version 6.3.0 av Mobigo Desktop.

Tillgänglig: 2018-05-03

Buggfixar
  • Åtgärdat problem som gjorde att man inte kunde skapa PDF från kundportalen
  • Åtgärdat problem som gjorde att man inte hamnade på rätt sida om man redan var inloggad i kundportalen och använde en direktlänk till exempel ett uppdrag