Kundportalen 1.7.0

Installera/uppdatera Kundportalen

För att installera/uppdatera kundportalen på eran webserver, se här: Installera/Uppdatera tilläggsmoduler

Denna uppdatering är beroende av version 5.2.4 av Mobigo Desktop.

Tillgänglig: 2016-09-19

Nyheter:
  • Anläggningsregister – Nu har man sorteringsmöjligheter på alla kolumner i administrationsgränssnittet.
  • Portalanvändare – Gjort fältet för portalanvändare lite större.
  • Standardrapport för uppdrag – Som standard visas nu antal fakturerade timmar istället. Detta går även att ändra i efterhand.