Kundportalen 1.6.0

Installera/uppdatera Kundportalen

För att installera/uppdatera kundportalen på eran webserver, se här: Installera/Uppdatera tilläggsmoduler

Denna uppdatering är beroende av version 5.0.0 av Mobigo Desktop.

Tillgänglig: 2015-09-01

Nyheter:
  • Lösenord – Portalanvändaren kan nu återställa sitt lösenord via “Glömt ditt lösenord”.
  • Hantera användare – Nytt fält under hantera portalanvändare för att ange e-post. Kan t ex användas för att återställa lösenord.
  • Loggning – Logg-fliken i Mobigo visar nu när ett uppdrag är skapat i portalen.
  • Inloggningssidan – Designen anpassad för större mängd fritext.
  • Objekt – Möjlighet att låsa objektnivåer för användaren.