Kundportalen 1.5.0

Installera/uppdatera Kundportalen

För att installera/uppdatera kundportalen på eran webserver, se här: Installera/Uppdatera tilläggsmoduler

Denna uppdatering är beroende av version 5.0.0 av Mobigo Desktop.

Tillgänglig: 2015-07-10

Nyheter:
  • .Net 4.5.2 – Stöd för .Net 4.5.2
Buggfixar:
  • Default objekt sätts ej – Åtgärdat fel som gjorde att kundens default objekt ej sattes ifall man enbart har behörighet till ett objekt.
  • Kan välja objekt som ej har förälder – Åtgärdat fel som gjorde att man kunde sätta ett objekt på ett uppdrag som ej hade något förälderobjekt.