Kundportalen 1.3.0

Installera/uppdatera Kundportalen

För att installera/uppdatera kundportalen på eran webserver, se här: Installera/Uppdatera tilläggsmoduler

Denna uppdatering är beroende av version 4.10.0 av Mobigo Desktop.

Tillgänglig: 2015-02-20

Nyheter:
  • Egen nummerserie – Det går nu att konfigurera portalen så att den använder sig av en egen nummerserie med ett egetdefinierat prefix för alla uppdrag som skapas via kundportalen.
  • Valfria fält – Alla fält under registrera uppdrag är nu valfria. Kund och kontaktperson går att konfigurera så att de inte är obligatoriska.