Kundportalen 1.2.0

Installera/uppdatera Kundportalen

För att installera/uppdatera kundportalen på eran webserver, se här: Installera/Uppdatera tilläggsmoduler

Denna uppdatering är beroende av version 4.10.0 av Mobigo Desktop.

Tillgänglig: snart

Nyheter:
  • Danskt språkstöd
  • Extrafält – Lagt till stöd för att kunna visa extrafält/fria fält i Registrera uppdrag.
  • Utökat stöd för .css-anpassning – Företagsspecifik färg kan nu sättas på inloggningssidan via CustomCss inställningen.
  • Obligatoriska fält – Lagt till stöd för att göra fält obligatoriska vid inmatning i Kundportalen.
  • Texter på inloggningssidan – Lagt till stöd för att kunna lägga till och ändra text på inloggningssidan utan att behöva gå in och ändra i filerna.