Kundportalen 1.1.0

Installera/uppdatera Kundportalen

För att installera/uppdatera kundportalen på eran webserver, se här: Installera/Uppdatera tilläggsmoduler

Denna uppdatering är beroende av version 4.9.0 av Mobigo Desktop.

Tillgänglig: snart

Nyheter:
  • Tillämpa automatiska behörigheter – Nytt verktyg som låter dig ge användarna automatiska behörigheter. Ge en kundportalsanvändare behörighet till en kund, kör sedan verktyget Tillämpa Automatiska Behörigheter för att ge den användare behörighet till alla uppdrag, objekt och dokument relaterat till den kunden.
  • Skapa uppdrag – Det är nu möjligt för användare att skapa uppdrag direkt i Kundportalen.
  • Dashboard – Det är nu möjligt att skapa sin egen dashboard för att t.ex. ge information till sina användare som loggar in i Kundportalen.
  • Språkpaket – Nya språkpaket tillgängliga. Kontakta Erisma för mer information.