Fortnox modulen 6.4.0

Installation/Uppdatering av Fortnox

För att installera/uppdatera Fortnox-modulen på eran server se: Installation/uppdatering av Fortnox-modulen

Denna uppgraderingen kräver minst version 6.3.0 av Mobigo Desktop samt Fortnox 3.

Tillgänglig: 2018-05-22

Nyheter
  • Utökat antalet fält som kan användas vid uppdragsexport
  • Lagt till så man kan exportera uppdrags- och åtgärdstest till både order och faktura.
  • Lagt till möjligheten att koppla Fortnox-fälten Leverans.* till kundens adress.
  • Lagt till möjligheten att koppla fältet “Projekt (Nr)” i Fortnox mot fält i Mobigo.
  • Lagt till möjligheten att koppla fältet “Vår referens” i Fortnox mot fält i Mobigo.
  • Lagt till möjligheten att koppla fältet “Er referens” i Fortnox mot fält i Mobigo.
  • Lagt till så att tidrader kommer före materialrader på order/faktura i Fortnox.
  • Vid artikelsynk så sätts nu normalpriset i Mobigo till det pris som är satt som standardpris i Fortnox.
  • Mobigo försöker nu hantera artikelnummer med gemener och versaler. Till exempel artikelnummer a1 kontra A1.
Buggfix
  • Åtgärdat problem som uppstod när man plockat bort ett extrafält eller fritt fält som användes vid fältkoppling.
  • Åtgärdat problem som uppstod med felmeddelanden från Fortnox som innehöll svenska tecken.