Fortnox Modulen 5.3.0

Installation/Uppdatering av Fortnox

För att installera/uppdatera Fortnox-modulen på eran server se: Installation/uppdatering av Fortnox-modulen

Denna uppgraderingen kräver minst version 5.2.4 av Mobigo Desktop samt Fortnox 3.

Tillgänglig: 2016-09-19

Nyheter
  • Export till faktura – Nu kan man välja att exportera direkt till faktura. Har man tidigare exporterat till order behålls denna inställningen. Observera: För att detta ska fungera behöver ni förnya er autentiseringskod mot Fortnox så att Mobigo får rättighet att skapa fakturor. Detta sker inte med automatik. Kontakta Fortnox support för att få hjälp med detta.
  • Leveransadress – Nu kan man koppla Mobgiofält mot leveransadress på både order och faktura.