Fortnox Modulen 4.3.2

Installation/Uppdatering av Fortnox

För att installera/uppdatera Fortnox-modulen på eran server se: Installation/uppdatering av Fortnox-modulen

Denna uppgraderingen kräver minst version 4.4.2 av Mobigo Desktop.

Tillgänglig: 2013-03-08

Nyheter:
  • Moms – Det finns nu en inställning för Moms i inställningarna för Fortnox. Det är den Momssats som kommer att hamna på raderna som exporteras med uppdraget.
  • Tomma fält – Inga fält som skickas med en export av uppdrag skickas med tom-information, om det inte är ett fält som mappas till våra uppdrag, kund eller artikel i Mobigo och det fältet är tomt.
  • Uppslag mot kund – Vi gör nu uppslag mot kund i Fortnox när vi exporterar uppdrag för att fylla i vissa värden (Betalningsvillkor, Leveransvillkor och Leveranssätt) på Ordern som Fortnox.