EDI modulen 6.1.5

Denna uppgraderingen kräver minst version 6.3.0 av Mobigo.

Tillgänglig: 2018-08-28

Buggfixar:

EDI bas
  • Åtgärdat felmeddelande om man klickade på “Gå till ej hanterade EDI-filer” om sökvägen till EDI-filerna innehöll mellanslag
  • Åtgärdat problem i åtgärdsfönstret om man manuellt matade in uppdragsnummer med tangentbordet
  • Åtgärdat problem med att material kunde läsas in dubbelt vid manuell hantering av EDI-filer
  • Åtgärdat problem med att namnet på originalfilen ibland kompletterades med ett (1) på slutet
EDI Onninen
  • Åtgärdat problem med att Mobigo kraschade om taggen GrossPrice saknades i EDI-filen