Mobigo v4.20

OBS! Denna uppgraderingen kräver att man behöver ha Windows Vista eller högre på sina klienter för att utskrifter ska fungera.

OBS! Denna release kräver att man tar hjälp av en konsult för att uppgradera. Detta eftersom det skett stora förändringar i grundkoden till programmet som påverkar kundanpassade rapporter, verktyg och skripts.

Tillgänglig: 2011-02-02

Nyheter

• Mobigo AutoServer – Alla automatik som körs i Mobigo (dvs. både automatiska modulanrop samt påminnelser, alarm etc.) kommer framöver enbart att kunna köras på Mobigo AutoServer. Mobigo AutoServer är ett självstående program likt Mobigo Syncserver och installeras därför på liknande sätt via Verktyg > Systemverktyg. För mer info se Mobigo AutoServer

OBS! Efter en installation/uppgradering av/till Mobigo v4.20 måste alltid Mobigo AutoServer installeras!

Buggfixar

• Frifält på kontaktperson – Fixat bugg som visar samma fria fält på kontaktpersoner som det visas på kunder. Nu visar de separata fria fält.
  • Import av objekt via textfil – Fixat bugg som som gjorde att man ej kunde importera objekt på grund av att man inte kunde välja vilken objektnivå de skulle ligga på.
  • Registrerat av… – Fixat så att det är enbart namn som visas i rutan Registrerat av…. på uppdraget. Tidigare hamnade antingen namn eller signatur där.
  • Förhandsgranskning bifogade dokument – Fixat bugg som ger felmeddelande när man väljer att visa förhandsgranskning på bifogade dokument.
  • Artiklar, se priser – Fixat bugg som gjorde att programmet kraschade när man markera/lägger till en tid på ett uppdrag ifall man ej har behörgiheten Artiklar, se priser ikryssad.
  • Mål/Nyckeltal felmeddelande – Fixat bugg så man inte får felmeddelande om Clnt när man visar Mål/Nyckeltal på Nu-sidan.
  • Klarmarkera multianvändaruppdrag – Fixat bugg som gjorde att klarmarkerade multianvändar uppdrag ej försvann från uppdragslistan i desktop.
  • Snabbvalslista på Kund/Notering – Fixat bugg som kraschar programmet när man väljer att lägga till en snabbvalslista på notering på kund.