Mobigo v4.10

OBS! Denna release kräver att man tar hjälp av en konsult för att uppgradera. Detta eftersom det skett stora förändringar i grundkoden till programmet som påverkar kundanpassade rapporter, verktyg och skripts.

Tillgänglig: 2011-11-24

Nyheter

• Ny PDF-motor – Nova PDF har bytts ut mot EO.pdf. Stora skillnaden ligger i att vi ej är beroende av IE för att hantera utskrifter längre. Alla utskrifter sköts numera via PDF-motorn vilket innebär att man måste ha en PDF-läsare installerad för att kunna skriva ut. Vi rekommenderar Adobe Reader då vi har testat mot denna. Se: http://get.adobe.com/reader/?promoid=BUIGO
  • Sökvägar – Notera att många sökvägar har ändrats från svenska till engelska. Framförallt namnen på mapparna i Mobigo-katalogen.
  • Statushantering uppdrag – Förbättrat funktionalitet för hantering av status ändringar handdator vs. desktop.

Buggfixar

• Ordermall – Ändrat så att en order alltid får dagens datum i orderdatum och leveransdatum när man skapar den från en ordermall.
  • Kundnummer på order’ – Man kan nu skriva in ett kundnummer i kundnummer fältet sedan “tabba” för att få fram rätt kund.
  • &-tecken i namn – Man kan numera ha &-tecken i namn på t.ex. kund och objekt. Tidigare byttes detta ut mot ett _.