Mobigo 7.5.3

Vill man göra uppgraderingen själv, vänligen se Uppgraderingsinstruktioner

Tillgänglig: 2020-11-10

Från och med version 7.0.0 av Mobigo så är nya desktop standard vid installation.

Mobigo Desktop

Buggfixar
  • Allmänt– Åtgärdat problem med minnesläckor framför allt för kunder med stora register där man inte begränsat antal poster som visas.
  • Streckkod – Åtgärdat problem med att kontrollpunkter inte var redigerbara när man hoppat till sektionen med hjälp av streckkodsläsare

Mobigo Mobile

Buggfixar
  • Uppdrag/Projekt– Åtgärdat problem med att arkiverade projekt visades som val inne på uppdrag.