Mobigo 7.3.2

Vill man göra uppgraderingen själv, vänligen se Uppgraderingsinstruktioner

Tillgänglig: 2020-03-31

Buggfixar
  • Prestanda– Förbättrat prestandan vid sortering i listvyer.
  • Avtal– Löst problem med att generera uppdrag från avtal där kund och/eller objekt tagits bort.
  • Avtal– Löst problem med att spara uppdragsmall när man använder “nästa tillfälle” för att generera uppdrag.
  • Uppdragsmall på avtal– Löst problem som uppstod då objektet på en skapad uppdragsmall raderats .
  • Uppdragsmall på avtal– Nu kan man dra och släppa material från uppdrag till en uppdragsmall.
  • Kund– Löst problem med sortering på typ under uppdragshistorik.
  • Checklista– Löst problem tomma värden i kontrollpunkter för fält av typen “Välj”.
  • Checklista– Löst problem med att öppna checklista där objektet som var kopplat var raderat.
  • Checklista– Har man väldigt många kontrollpunkter så får man nu en scrollist i fönstret.
  • Checklista– Nu valideras kontrollpunkter när man markerar en checklista som klar.
  • Checklista– Nu kan man klarmarkera en tvingande kryssruta om man sätter den som “ej tillämpbar”.
  • Extrafält– Förenklat sorteringen av extrafält inom en viss kategori.
  • Kalender– Löst problem med att flerdagarsuppdrag visades på endast en dag i månadsvy.
  • Kalender– Löst problem att tooltip för uppdrag ibland inte kunde visas.
  • Karta– Löst problem att kartan visade fel trots en korrekt inmatad adress på Företagsuppgifter.
  • Användare– Löst problem med felmeddelande vid för lång användarsignatur.
  • Attest– Nu fungerar attest av flera tider/material som i gamla desktop.
  • Mål och nyckeltal– Nu kan man kopiera värden från loggningen av mål och nyckeltal.
  • Körjournal– Nu summeras körjournalposter när man markerar likt gamla desktop.
  • Skicka PDF– Plockat bort felmeddelade som kunde uppstå när man tryckte avbryt.
  • Tider– Antal timmar tar nu hänsyn till avrundningsinställningar.
  • Tidtyper– Ny kan man skapa en tidtyp direkt från tidkortet.

Mobigo Setup

Buggfix
  • Åtgärdat problem med att Mobigo Setup inte gick att starta i en helt tom katalog.

Mobigo Core

Buggfix
  • TaskStore– Om man laddade uppdrag med flera utförare genom TaskStore.GetByNr() så fick utförarna fel status.

Kylmodulen

Se Kylmodulen 7.3.2