Mobigo 7.3.1

Vill man göra uppgraderingen själv, vänligen se Uppgraderingsinstruktioner

Tillgänglig: 2020-03-10

Buggfixar
  • Spara till fil– Nu kan man även välja att spara till tabb- eller semikolonseparerad fil.
  • Export till Excel– Summor i rapporter som exporteras till Excel summeras nu även korrekt efter export.
  • Checklista– Löst prestandaproblem med att ladda checklistor som innehöll objekt med många extrafält av typen SQL.
  • Checklista– Åtgärdat felmeddelade som uppstod när man plockade bort det sista objektet i objektsförteckningen.
  • Checklista– Åtgärdat problem med att villkor på gömda extrafält inte fungerade.
  • Stafflingar– Löst problem med prissättning av artiklar som har stafflingspriser.
  • Order– Datumfilter på orderfliken fungerar nu korrekt.
  • Kalender– Löst problem med tooltip som visade för uppdrag som inte syntes i kalendern.
  • Kalender– Löst att kalendern inte alltid tog hänsyn till förinställd tidsskala.
  • Kalender– Löst att visade felmeddelande om man hade flera speciella dagar på samman datum.
  • Kalender– Åtgärdat felaktig sortering på användare om man använder sig av grupper.
  • Objekt– Åtgärdat problem med att visa objekt som inte tillhör några kunder.
  • Bifoga dokument– Åtgärdat problem med att fältet för Namn skrevs över när man valde in filen.
  • Snabbsök – kontaktperson– Åtgärdat problem med snabbsökning av kontaktpersoner på kundkortet.
  • Materialsammanställning– Om man inte har behörighet att se priser så ser man nu inte dessa på rapporten Materialsammanställning.
  • Att Göra– Nu stängs funktionaliteten för Att Göra av helt om man väljer avaktivera att göra i systeminställningar.

Mobigo Setup

Buggfix
  • Åtgärdat problem med att Mobigo Setup inte gick att starta i en helt tom katalog.

Mobigo Core

Buggfix
  • TaskStore– Om man laddade uppdrag med flera utförare genom TaskStore.GetByNr() så fick utförarna fel status.
  • Rapporter– Åtgärdat problem med att man inte kunde göra rapporter baserade på användare.
  • tblMaterial– Åtgärdat felaktig fältlängd på Sign1By och Sign2By.

Kylmodulen

Se Kylmodulen 7.3.1