Mobigo 7.2.4

Vill man göra uppgraderingen själv, vänligen se Uppgraderingsinstruktioner

Tillgänglig: 2019-12-11

Från och med version 7.0.0 av Mobigo så är nya desktop standard vid installation. Buggfixar och nyheter som endast gäller gamla desktop kommer från och med nu att presenteras under specifik rubrik Gamla desktop.

Desktop

Buggfix
  • Prissättning– Åtgärdat problem med att standardpris inte valdes när artikeln saknade pris i aktuell prislista på uppdraget. Nu får man en fråga om hur man vill prissätta första gången det sker. Den sparade inställningen går att återställa under personliga inställningar.
  • Kyla – Se Kyla 7.2.4.
  • Översättning– Uppdaterad språkfil för danska.
  • Desktop Setup– Åtgärdat problem som ibland kunde uppstå med felmeddelande vid uppdatering av desktop.