Mobigo 7.2.3

Vill man göra uppgraderingen själv, vänligen se Uppgraderingsinstruktioner

Tillgänglig: 2019-12-02

Från och med version 7.0.0 av Mobigo så är nya desktop standard vid installation. Buggfixar och nyheter som endast gäller gamla desktop kommer från och med nu att presenteras under specifik rubrik Gamla desktop.

Desktop

Buggfix
  • Export av uppdrag – Åtgärdat problem med att &-tecken ersattes med &amp vid export till textfil, Visma Administration med mera.
  • Prissättning – Åtgärdat problem med att standardpriset på material och tider inte användes om uppdraget saknade prislista.
  • Att Göra – Åtgärdat problem med att nästa Att göra inte syntes om man valde att lägga till fältet i uppdragslistan.