Mobigo 7.2.2

Vill man göra uppgraderingen själv, vänligen se Uppgraderingsinstruktioner

Tillgänglig: 2019-11-19

Från och med version 7.0.0 av Mobigo så är nya desktop standard vid installation. Buggfixar och nyheter som endast gäller gamla desktop kommer från och med nu att presenteras under specifik rubrik Gamla desktop.

Desktop

Buggfix

Mobigo Mobile

Buggfix
  • Bifoga filer – Åtgärdat problem som kunde uppstå när man bifogar filer.
  • Åtgärdat problem som kunde uppstå om man loggade ut och sedan in igen som en annan användare på samma enhet.