Mobigo 7.2.1

Vill man göra uppgraderingen själv, vänligen se Uppgraderingsinstruktioner

Tillgänglig: 2019-11-12

Från och med version 7.0.0 av Mobigo så är nya desktop standard vid installation. Buggfixar och nyheter som endast gäller gamla desktop kommer från och med nu att presenteras under specifik rubrik Gamla desktop.

Mobigo Mobile

Buggfix
  • Uppdrag – Åtgärdat problem med att skapa nytt uppdrag i Mobigo Mobile.
  • Mobila vyer – Åtgärdat problem med att mobila vyer inte visade korrekt data.
  • Kyla – Åtgärdat problem för Kyl-kunder, se Kyl modul 7.2.1