Mobigo 7.1.6

Vill man göra uppgraderingen själv, vänligen se Uppgraderingsinstruktioner

Tillgänglig: 2019-10-01

Från och med version 7.0.0 av Mobigo så är nya desktop standard vid installation. Buggfixar och nyheter som endast gäller gamla desktop kommer från och med nu att presenteras under specifik rubrik Gamla desktop.

Mobigo Desktop

Buggfixar
  • Prestanda– Förbättrat prestandan i objektträdet för miljöer med stort antal kunder.
  • Behörigheter– Nu har användare som har behörigheten “Uppdrag, administrera” möjlighet att redigera alla tider på ett uppdrag.