Mobigo 7.1.3

Vill man göra uppgraderingen själv, vänligen se Uppgraderingsinstruktioner

Tillgänglig: 2019-08-20

Från och med version 7.0.0 av Mobigo så är nya desktop standard vid installation. Buggfixar och nyheter som endast gäller gamla desktop kommer från och med nu att presenteras under specifik rubrik Gamla desktop.

Mobigo Desktop

Buggfixar
  • Prestanda– Snabbat upp inläsningen av gamla NU-sidan som dashboard widget.
  • Prestanda– Snabbat upp laddningen av samtliga moduler. Märks framför allt i miljöer med många Mobigo-användare