Mobigo 6.6.3

OBS! Denna uppgraderingen kräver att klient och server följer de nya systemkraven. Läs mer här: Systemkrav

För att få hjälp med denna uppgradering, vänligen ta kontakt med din Mobigopartner.
Vill man göra uppgraderingen själv, vänligen se Uppgraderingsinstruktioner
Läs även de specifika instruktioner som gäller för denna release Uppdatera till Mobigo 6.0

Tillgänglig: 2019-03-27

Mobigo Desktop

Buggfixar
  • Utskrift – Åtgärdat problem med utskrift till skrivare som är kopplade till en printserver.

Mobigo Core

Nyheter
  • Ny version av PDF-komponenten i Mobigo Core