Mobigo 6.4.3

OBS! Denna uppgraderingen kräver att klient och server följer de nya systemkraven. Läs mer här: Systemkrav

För att få hjälp med denna uppgradering, vänligen ta kontakt med din Mobigopartner.
Vill man göra uppgraderingen själv, vänligen se Uppgraderingsinstruktioner
Läs även de specifika instruktioner som gäller för denna release Uppdatera till Mobigo 6.0

Tillgänglig: 2018-06-28

Mobigo Mobile

Buggfix
  • Åtgärdat bugg som orsakade att våra kyla-kunder inte kunde välja köldmedium i snabbvalslistor