Mobigo 6.3.3

Vill man göra uppgraderingen själv, vänligen se Uppgraderingsinstruktioner
Läs även de specifika instruktioner som gäller för denna release Uppdatera till Mobigo 6.0

Tillgänglig: 2018-04-10

Mobigo Desktop

Buggfixar
  • Åtgärdat problem med export av uppdrag till textfil när man använder resurser.
  • Åtgärdat problem med att göror som kräver att uppdraget “avslutas” innan att göran slutförts.

Mobigo Mobile

Buggfixar
  • Åtgärdat problem med att taggen USERSIGN inte sattes korrekt.
  • Åtgärdat problem med att man var tvungen att välja om uppdrag vid start och stopp av klocka.

Mobigo Core

Buggfixar
  • Åtgärdat så att metoden GetCurEditType() inte behöver några parametrar.