Mobigo 6.3.0

Vill man göra uppgraderingen själv, vänligen se Uppgraderingsinstruktioner
Läs även de specifika instruktioner som gäller för denna release Uppdatera till Mobigo 6.0

Tillgänglig: 2018-03-07

Mobigo Desktop

Buggfixar
  • Import från textfil – Åtgärdat problem som innebar att man inte kunde importera från textfiler till objektnivå 1.
  • Skicka Till – Åtgärdat problem där funktionen “Skicka Till E-postmottagare” inte fick med sig viss data från Mobigo.

Mobigo Mobile

Buggfixar
  • Signatur – Löst problem med signatur på vissa mobila enheter.

Mobigo Autoserver

Buggfixar
  • Verktyg – Åtgärdat problem med att vissa verktyg inte gick att köra med automatik.

Mobigo Core

Buggfixar
  • Event – OnBeforeNew – Åtgärdat problem med att ItemOwner inte sattes korrekt på materialposter.
  • Script – Åtgärdat problem med att GetSelectedIds() inte fungerade korrekt efter uppgradering till 6.x
  • Script – Åtgärdat problem med att GenerateDynamicTodos() inte fungerade korrekt om flera poster.

Mobigo Setup

Nyheter
  • Prestanda – Flyttat all setup-funktionalitet till modernare plattform för ökad prestanda och framtidssäkring.