Mobigo 6.2.3

OBS! Denna uppgraderingen kräver att klient och server följer de nya systemkraven. Läs mer här: Systemkrav

För att få hjälp med denna uppgradering, vänligen ta kontakt med konsult hos Erisma.
Vill man göra uppgraderingen själv, vänligen se Uppgraderingsinstruktioner
Läs även de specifika instruktioner som gäller för denna release Uppdatera till Mobigo 6.0

Tillgänglig: 2018-02-12

Mobigo Desktop

Buggfixar
  • Kontroll av systemkrav– Åtgärdat problem ny version 14.12 av Visual Studio C++ redistributable.