Mobigo 6.1.2

Vill man göra uppgraderingen själv, vänligen se Uppgraderingsinstruktioner
Läs även de specifika instruktioner som gäller för denna release Uppdatera till Mobigo 6.0

Tillgänglig: 2017-05-02

Mobigo Mobile

Buggfixar
  • Installation – Åtgärdat problem med felmeddelande “No valid User Principal” vid installation.
  • Behörighet – Klarmarkering av uppdrag – Åtgärdat problem med att knappen för klarmarkering försvann trots korrekta behörigheter.
  • Allmänt – Åtgärdat problem med att webbläsaren kunde upplevas långsam och ibland hänga sig oväntat.