Mobigo 6.1.0

Vill man göra uppgraderingen själv, vänligen se Uppgraderingsinstruktioner
Läs även de specifika instruktioner som gäller för denna release Uppdatera till Mobigo 6.0

Tillgänglig: 2017-04-19

Mobigo

Nyheter
  • Programtillägg – Ytterligare anslutningspunkter för programtillägg.
  • PDF utskrift – Bifogade bilder komprimeras nu som standard vilket medför att storleken på PDF-filer minskas.
Buggfixar
  • Autoserver – Åtgärdat problem som gjorde att Autoservern använde mer minne än normalt.
  • Kundanpassningar (Att Göra) – Åtgärdat problem som uppstod vid anrop till VBScript från en Att Göra.
  • Mobigo Setup – Mobigo Setup förhindrar nu extramoduler att ta bort filer som är nödvändiga för att Mobigo ska fungera.
  • Skicka mail via Outlook – Om man hade flera olika versioner av Outlook installerade fungerade det inte att skicka mail via Outlook. Detta är nu åtgärdat och det går att välja vilken version av Outlook som ska användas.
  • Exchangemodulen – Exchangemodulen testar nu delegatekontot samt alla mailkonton som är tillagda och presenterar felmeddelande om något inte fungerar.
  • Användarhantering – Löst problem som innebar att man inte kunde arkivera användare när antal licenser var slut.
  • Påminnelser – Åtgärdat problem med att fel text ibland visades i början på uppdragsnoteringen när man använder påminnelse.
  • Checklista – Löst problem som kunde uppstå när man försökte klarmarkera en checklista åt en annan utförare.
  • Avtal – Löst rättighetsproblem på dokumentfliken för avtal.
  • Projektrapporten – Åtgärdat otydligheter hur vissa summor räknas ut.
  • Kalendern – Åtgärdat problem med att uppdrag ibland försvann från kalendern om man valt att visa kö med ej utförda uppdrag på dagens datum.

Mobigo Mobile

Buggfixar
  • Checklistor – Åtgärdat problem med 0 som numeriskt värde.
  • Checklistor – Åtgärdat problem negativa mätarvärden.
  • Uppdrag – Nu förhindrar Mobile att samma uppdrag klarmarkeras flera gånger. Detta kunde ibland uppstå vid dålig mobiltäckning
  • Kundanpassningar – Statusförändringar på fleranvändaruppdrag via skript fungerar nu bättre.