Mobigo 6.0.2

Vill man göra uppgraderingen själv, vänligen se Uppgraderingsinstruktioner
Läs även de specifika instruktioner som gäller för denna release Uppdatera till Mobigo 6.0

Tillgänglig: 2017-03-24

Mobigo Mobile

Buggfixar
  • Kundanpassade script – Åtgärdat problem när kundanpassade script inte skickade felmeddelande tillbaka till Mobigo Mobile.
  • Versionsnummer – Åtgärdat problem med beta- och release-versionsnummer.