Mobigo 6.0.1

Vill man göra uppgraderingen själv, vänligen se Uppgraderingsinstruktioner
Läs även de specifika instruktioner som gäller för denna release Uppdatera till Mobigo 6.0

Tillgänglig: 2017-03-21

Buggfixar
  • Checklistor – Åtgärdat bugg som orsakade discoeffekt i gränssnittet
  • Kundanpassningar – Åtgärdat problem med anrop till Application.AddLog

Mobigo Mobile

Buggfixar
  • Checklistor – Åtgärdat bugg som orsakade att webbläsaren hängde sig när man klickade på noteringar.