Mobigo 5.2.2

OBS! Denna uppgraderingen kräver servern följer de nya systemkraven. Läs mer här: Systemkrav
Läs även de specifika instruktioner som gäller för denna release Uppdatera till Mobigo 5.0

För att få hjälp med denna uppdatering, vänligen ta kontakt med solutions@erisma.se.
Vill man göra uppgraderingen själv, vänligen se uppgraderingsinstruktioner

Tillgänglig: 2016-03-01

Buggfixar
  • Kyla-modulen – Ändrat hantering av licenser och versionsnummer
  • Interna funktioner – Löst problem med vissa interna funktioner