Mobigo 5.0.0

OBS! Denna uppgraderingen kräver servern följer de nya systemkraven. Läs mer här: Systemkrav

För att få hjälp med denna uppgradering, vänligen ta kontakt med konsult hos Erisma.
Vill man göra uppgraderingen själv, vänligen se Uppgraderingsinstruktioner
Läs även de specifika instruktioner som gäller för denna release Uppdatera till Mobigo 5.0

Tillgänglig: 2015-07-10

Nyheter
  • Ny .Net-version – Stöd för .Net 4.5.2
  • Skicka dokument – Numera kan du välja att skicka dokument direkt från dokumentfliken på uppdrag till kunder och inte bara interna användare som tidigare.
Buggfixar
  • Felmeddelande i avtalsfliken – Tidigare fick man felmeddelande i avtalsfliken när en generering misslyckats och man kunde då inte generera vidare. Detta är nu åtgärdat.
  • Ändra användarnamn – Åtgärdat fel som gjorde att man inte kunde byta mellan versaler och gemener på användarsignatur utan att få ett felmeddelande.
  • Dubbla filändelser – Åtgärdat fel som gjorde att man fick dubbla filändelser på de filer som bifogas med automatiska mailutskick.