Mobigo 4.6.1

OBS! Denna uppgraderingen kräver att man behöver ha Windows Vista eller högre på sina klienter för att utskrifter ska fungera.

För att få hjälp med denna uppgradering, vänligen ta kontakt med konsult hos Erisma.
Vill man göra uppgraderingen själv, vänligen se Uppgraderings instruktioner

Tillgänglig: 2013-06-11

Buggfixar
  • Behörighet Uppdrag, Administrera – Fixat bugg som gjorde att du inte kunde redigera uppdrag du ej var ansvarig på trots att du hade behörigheten ‘Uppdrag, Administrera’.