Mobigo 4.4.1

OBS! Denna uppgraderingen kräver att man behöver ha Windows Vista eller högre på sina klienter för att utskrifter ska fungera.

För att få hjälp med denna uppgradering, vänligen ta kontakt med konsult hos Erisma.
Vill man göra uppgraderingen själv, vänligen se Uppgraderings instruktioner

Tillgänglig: 2013-01-29

Buggfixar
  • Sammanfoga uppdrag med flera utförare – Fixat bugg som gjorde att man fick felmeddelande när man försökte sammanfoga uppdrag med flera utförare
  • Uppdragskalkyl – Fixat bugg som visade fel summering av faktureringspris ifall materialraden har ett inköpspris.
  • Inloggningsrutan – Fixat bugg som gjorde att inloggningsrutan blev genomskinlig