Mobigo 4.12.0

OBS! Denna uppgraderingen kräver att man behöver ha Windows Vista eller högre på sina klienter för att utskrifter ska fungera.

För att få hjälp med denna uppgradering, vänligen ta kontakt med konsult hos Erisma.
Vill man göra uppgraderingen själv, vänligen se Uppgraderingsinstruktioner

Tillgänglig: 2015-04-27

Nyheter
  • Checklista – Stöd för att sätta standardvärde i en kontrollpunkt.
  • Checklista – Stöd för att ändra standardformatet på namn för checklista.
  • Checklista – Datum och användare på checklistor sätts nu automatiskt.
  • Checklista – Stöd för fler än 16 punkter i sektion.
Buggfixar
  • Checklista – Villkorliga kontrollpunkter fungerar nu fullt ut.
  • Checklista – Går nu endast lägga in objekt av den nivå angiven i checklistformatet.
  • Attest av uppdrag – Korrigerat att det går att sätta attest via högerklicks menyn.